Mulató zene Lakodalmas zene Esküvõi zenekar Lakodalmas zenekar Partizene

Mulatós, lakodalmas, esküvõi zene:


Tudjuk, minden lagzira készülõ párnak és esküvõszervezõnek nem kis fejtörést okoz, milyen nótára verik a vendégek majd a csizmájuk szárát. Hiszen egy jó lakodalom ismérve nem csupán az egymást szeretõ ifjú pár, a mulatnivágyó víg társaság és a bõséges, ízletes, ínycsiklandó étek, hanem a fergeteges hangulatot garantáló esküvõi zene, lakodalmas zene. A jó szervezéshez tartozik a lakodalmas zenét, mulatós zenét szolgáltató megfelelõ esküvõi zenekar megtalálása.
Hogy milyen a jó lakodalmas zenekar és lakodalmas zene? A jó esküvõi zenekar igazodik az esküvõ, a lakodalom tartalmi, formai elemeihez, a vendégsereg netán totálisan különbözõ zenei kéréseihez. Felkészült, profi módon elõkészített és elõadott zenei választékot kínál. Igényes zenei alapokon igényes elõadói stílusban játszik. A lakodalmas zenekarhoz még annyit (ha elfogadsz egy tanácsot) személyes találkozás keretében és a dalok alapos meghallgatása után gyõzõdj meg arról, hogy valóban jól döntesz-e.
A lakodalom zenéje - jó esetben - mindig a vendégsereg igényeit kell kielégítse. A tapasztalatunk az, hogy a mûfaj, amit ma lakodalmas, mulatós zeneként illetünk, nagyrészt uralja az esküvõk zenei kínálatát. Még a mûfajt nem igazán kedvelõk is szívesen bokáznak az asztalon ezen lakodalmas, mulatós nótákra.
Persze az igények különbözõek lehetnek. Amennyiben minket választasz, annak érdekében, hogy mûsorunk valóban megfeleljen elképzeléseidnek, kérünk jelezd kéréseidet felénk.
Mi addig is ezt ajánljuk....

Mulatós egyveleg 01 Mulatós egyveleg 02 Aranyesõ

Mulatós zene - Roma nóták 01 Mulatós zene - Roma nóták 02 Viszlát cigánylány

Mulatós zene - Sramli 01 Mulatós zene - Sramli 02 Bocsássa meg

Mulatós zene - Csárdások 01 Mulatós zene - Csárdások 02 Mulatós zene - Csárdások 03

Mulatós zene - Csárdások 04 Mulatós zene - Csárdások 05 Mulatós zene - Csárdások 06